Metoder


Stressretreat kurstedet

Metoder i Stressretreat bygger på aktuel forskning.

Stressretreat’s behandlingsprogram reducerer stress på en holistisk måde. Behandlingsprogrammet er udviklet specifikt til at reducere stresstilstande ved brug af konkrete og simple værktøjer, der også kan anvendes forebyggende, når behandlingsforløbet er afsluttet. På stressretreat har vi valgt at benytte behandlingsformer med veldokumeteret effekt i behandlingen af stresstilstande: Kognitiv adfærdsterapi og mindfulness i grupper. Vi bruger også elementer fra den narrative terapi og positiv psykologi.

Retreatet foregår på et højtestimeret behandlingssted med mulighed for optimal afslapning, hvile og reetablering af den sunde søvnrytme. Balneoterapi og fysioterapi er væsentlige dele af behandlingen.

Behandlingsprogrammet indeholder også en fastholdelsesfase med mulighed for coaching fra vores tværfaglige team af eksperter, der har særlig viden om de mest moderne stressbehandlingsmetoder. Den personlig og individualiseret kontakt sikrer, at de nødvendige livsstilsændringer fastholdes fremover.

Metode

Kontakt os

Og hør, hvordan vi kan hjælpe dine medarbejdere til et bedre arbejdsliv.

Klik her!