Om os


Portræt af Niels Bagge

Maria Christensen

cand.psych., autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi

senior psykolog og indehaver


Min grundtanke med at invitere medarbejderen på retreat er, at når dygtige behandlere tager hånd om vores krop og sind, er det den direkte genvej til et liv uden stress. Et retreat kan ikke løse alle udfordringer, men det kan på exceptionel vis supplere den behandling, du er i gang med herhjemme.

Jeg har i mange år arbejdet med stress og kan tilbyde en bred vifte af moderne effektive behandlingsformer. De kombinerer specialiserede retreats på et professionelt kursted, er tilrettelagt individuelt af erfarne behandlere med speciale i balneoterapi (kurvandsterapi) og målrettet psykologisk behandling både til medarbejderen som enkeltperson og til grupper.

Jeg er med på alle retreats som en ekstra tryghed for dig.

Baggrund:

Jeg er uddannet cand. psych., autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi.

Jeg arbejder i Psykologisk praksis: www.mariachristensen.dk

mail: info@stressretreat .dk

Stressretreat kurstedet

Birthe Fredriksen

rehabiliterings ekspert og senior konsulent


Birthe Fredriksen er uddannet ergoterapeut og har arbejdet med rehabilitering i forskellige stillinger på hospitaler i Region Hovedstaden bl.a. Frederiksberg Hospital.

Hun har ledet en del grupperejser til behandlingssteder rundt om i Europa og har i mange år været aktiv i Gigtforeningen www.gigtforeningen.dk Hun er fortsat aktiv i Gigtforeningensoplysningskreds www.gok-ballerup.dk ,hvor hun koordinerer aktiviteterne og leder behandlinger i varmtvandsbassin.

Mail: bf@gigt-oplysning.dk

Birthe har udarbejdet en vurdering af de forskellige behandlinger på kurstedet Dudince, som er brugt som grundlag for vores tilbud for udviklingen af Stress retreat .

Portræt af Niels Bagge

Niels Bagge

senior psykolog og mindfulnessekspert


Niels er uddannet cand. psych., autoriseret psykolog, supervisor i psykoterapi og specialist i psykoterapi.
Niels arbejder i egen praksis og behandler folk med stress. Han arbejder klientcentreret og oplevelsesorienteret med mindfulness-meditation, hypnose, visualisering m.m.

www.niels-bagge.dk

Stressretreat kurstedet

Marie Mansachs

fysiolog


Marie har en kandidatuddannelse i human fysiologi og en bachelor i idræt. Hun underviser på flere videregående uddannelser i fysiologi og fysisk aktivitet og er leder for de teoretiske fag på Paul Petersens Idrætsinstitut. Hun har medvirket og igangsat en række projekter hvor fysisk aktivitet er katalysator for en livsstilsændring.

Marie er også uddannet som yogalærer og mindfulnessinstruktør og har undervist på kurser omhandlende sundhed og personlig udvikling.